LUCHTRECLAME, ZICHTBAAR EFFECTIEF

De lucht reclame boodschap biedt diverse creatieve mogelijkheden. Deze wordt in onze hangar zorgvuldig samengesteld door onze specialisten. U kunt een lettertekst plaatsen, de naam van uw website communiceren, een logo afbeelden of een combinatie maken van deze drie opties gebruiken.

Standaard is een doek 100 m2 en mag uw boodschap bestaan uit maximaal 26 letters. Standaard letterkleuren zijn rood en zwart. Indien u een langere tekst wilt communiceren is het uiteraard ook mogelijk om met meerdere vliegtuigen in formatie te vliegen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

MAATWERK

Uiteraard is maatwerk in onze lucht reclame ook mogelijk. Sleepdoeken tot maar liefst 250 m2 kunnen voor u gemaakt worden. De kosten van een speciaal doek bedragen 25 euro per m2. Dit is een All-In prijs inclusief verzekering.

Elk speciaal doek wordt door ons bewaard en kan op elk moment door u hergebruikt worden. U heeft dus bij elk evenement uw reclame-unieke doek voorhanden.

ZO WORDT UW RECLAME ZICHTBAAR

sleepreclame klaarleggen op de landingsbaan

DE VOORBEREIDING

De reclame-spandoeken worden voorbereidt, goed klaargelegd en gereed gemaakt voor het opstijgen.

vliegtuig haakt de sleepreclame aan

OPSLEPEN VAN DE RECLAME

De reclames worden opgesleept door het vliegtuig: het toestel stijgt op samen met de reclame-spandoeken en klimt tot de juiste hoogte

vliegtuig met reclame in de lucht

UW RECLAME IS ZICHTBAAR

Het vliegtuig is in de lucht, op hoogte en de reclame-spandoeken hangen op de meest zichtbare manier achter het toestel.

Lucht reclame al vanaf €349,- (ex. BTW) per vlucht!

groot bereik met luchtreclame
unieke uitingen mogelijk met luchtreclame
Tot 20% respons met luchtreclame
luchtreclame tegen lage kosten
© Copyright CNE-AIR Luchtreclame, 2018 - Sleepreclame, Vliegtuigreclame en Luchtfotografie.