Het origineelste huwelijksaanzoek

Wat is er nu romantischer als uw geliefde te verrassen met een huwelijksaanzoek in de lucht? Grootser en unieker kan niet! U kiest een locatie waar u uw geliefde het aanzoek wilt doen zoals bijvoorbeeld in een park, een buitenterras van een bistro of een andere buitenlocatie. We spreken met u het tijdstip af dat het aanzoek boven de locatie zichtbaar moet zijn en zorgen er voor dat precies op het juiste moment ons vliegtuig over vliegt.

…of feliciteer het bruidspaar

Het is uiteraard ook een prachtig huwelijkscadeau. Feliciteer het bruidspaar op hun trouwdag met een mooie huwelijkswens vanuit de lucht. Een prachtig cadeau om het bruidspaar te schenken en er voor iedereen een onvergetelijke dag van te maken.

Zonder risico

Het weer is van invloed op de mogelijkheden die wij hebben om luchtreclame aan te bieden. Bij slecht weer is het niet mogelijk om met een sleep te vliegen. Mocht het weer het op het laatste moment niet toelaten om te vliegen zullen wij het betaalde bedrag aan u retourneren. U kunt het op dat moment ook laten staan zodat wij op een later moment, eventueel met een andere boodschap alsnog de vlucht maken.

Klaar voor een fantastisch aanzoek?

Z

Groot bereik

Unieke uitingen

Tot 20% respons

Lage kosten

Boven heel NL